Η αίθουσα εκδηλώσεων μας

Σύγχρονη & πολυτελή αίθουσα

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει μια σύγχρονη, άνετη και πολυτελή αίθουσα εκδηλώσεων που σκοπό έχει να σας προσφέρει αξέχαστες και ευτυχισμένες στιγμές.

Μπορoύμε να φιλοξενήσουμε γάμους, βαφτίσεις, συνεστιάσεις και οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις και δραστηριότητες που απαιτούν καλή οργάνωση και φινέτσα.

Η αίθουσά μας είναι άριστα κλιματιζόμενη, καλύπτει τις ανάγκες έως 600 άτομα όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για συνέδρια με εγγύηση την άψογη πραγματοποίησή τους.

Πλήρης εξοπλισμός

Εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα που μπορείτε να χρειαστείτε (βιντεοπροβολέας, ηχητικά για κάλυψη DJ κ.α.) καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Φημισμένη είναι η θεαματική εμφάνιση των νεονύμφων μέσα από το γυάλινο μοντέρνο ασανσέρ.

Η άριστη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον σας εγγυώνται ευχάριστες ώρες.

Όποια κι αν είναι η απαίτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας κι εμείς θα φροντίσουμε ούτως ώστε να υλοποιηθεί χωρίς κόπο από εσάς και με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Μια μικρή ξενάγηση στην αίθουσα εκδηλώσεων μας

Πρωινό

Το πλούσιο πρωινό μας σερβίρεται καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 10:00. Βασισμένο σε αγνά υλικά, , το πρωινό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων. Αποτελεί επιλογή μας η στήριξη των τοπικών προϊόντων.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο μας, δίπλα από την πισίνα μας, το γεύμα ή το δείπνο σας σερβίρονται σε καθημερινή βάση. Η κουζίνα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την ποιότητα της. Άλλωστε γι’ αυτό και προτιμάται πολύ συχνά για δεξιώσεις γάμου.

Πισίνα / Pool Bar

Η πισίνα μας είναι πόλος έλξης για τους φιλοξενούμενους μας. Ιδιαίτερα η παιδική πισίνα, που διασκεδάζει, με ασφάλεια, τους μικρούς μας επισκέπτες. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό τους στο pool bar.

Οργανωμένη Παραλία

Η οργανωμένη παραλία μας είναι λίγα βήματα μακριά από το Ξενοδοχείο Rihios. Εκεί μπορείτε να χαρείτε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης, κάτω από την ομπρέλα σας. Η θάλασσα είναι ρηχή και ασφαλής για τα παιδιά.