Το εστιατόριο μας

Γευστικές απολαύσεις

Στο εστιατόριο μας έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα εξαιρετικά μας πιάτα προετοιμασμένα με φροντίδα από ντόπια προϊόντα. Το λάδι, το κρασί, το τσίπουρο, η φέτα, τα λαχανικά, τα ζαρζαβατικά αλλά και το κρέας, όλα προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς.

Με θέα την πισίνα

Επιλέξτε το τραπέζι σας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από την πισίνα του ξενοδοχείου μας. Ο χώρος σκιάζεται από σκέπαστρο για να δημιουργούμε άνετες συνθήκες στους πελάτες μας.

Το δείπνο στο εστιατόριο είναι μια απόλαυση. Η θέα της πισίνας και το απαλό βραδινό αεράκι θα σας επιβραβεύσουν για την επιλογή σας. 

Μια γεύση από το εστιατόριο μας

Πρωινό

Το πλούσιο πρωινό μας σερβίρεται καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 10:00. Βασισμένο σε αγνά υλικά, , το πρωινό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων. Αποτελεί επιλογή μας η στήριξη των τοπικών προϊόντων.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο μας, δίπλα από την πισίνα μας, το γεύμα ή το δείπνο σας σερβίρονται σε καθημερινή βάση. Η κουζίνα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την ποιότητα της. Άλλωστε γι’ αυτό και προτιμάται πολύ συχνά για δεξιώσεις γάμου.

Πισίνα / Pool Bar

Η πισίνα μας είναι πόλος έλξης για τους φιλοξενούμενους μας. Ιδιαίτερα η παιδική πισίνα, που διασκεδάζει, με ασφάλεια, τους μικρούς μας επισκέπτες. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό τους στο pool bar.

Οργανωμένη Παραλία

Η οργανωμένη παραλία μας είναι λίγα βήματα μακριά από το Ξενοδοχείο Rihios. Εκεί μπορείτε να χαρείτε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης, κάτω από την ομπρέλα σας. Η θάλασσα είναι ρηχή και ασφαλής για τα παιδιά.