Η οργανωμένη παραλία μας

Θέα στο Αιγαίο πέλαγος

Η οργανωμένη παραλία μας, ακριβώς μπροστά από το Ξενοδοχείο Rihios, αποτελεί την ξεκάθαρη επιλογή γι’ αυτούς που αναζητούν την ομορφιά της θάλασσας και ένα ήσυχο μέρος για να χαλαρώσουν.

Οι ομπρέλες και ξαπλώστρες της παραλίας μας, σας περιμένουν για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Μπορείτε, ακόμη, να παραγγείλτε τον καφέ σας, το αναψυκτικό ή το παγωτό και το σνακ σας από το Beach Bar μας.

Παιχνίδια στην άμμο

Η αμμώδης παραλία και η ρηχή θάλασσα καθιστούν ιδανική την οργανωμένη παραλία μας για οικογένειες με μικρά παιδιά. Απολαύστε το μπάνιο σας και έπειτα χτίστε κάστρα στην άμμο με τα παιδιά σας. Η συγκεκριμένη παραλία ενδείκνυται γι΄αυτό το σκοπό.

Η δυτική παραλία του Σταυρού, βραβεύεται χρόνια με τη Γαλάζια Σημαία της Ε.Ε. Είναι σημαντικό, τέλος, να αναφέρουμε ότι κατά τους θερινούς μήνες υπάρχει, κατά τις ώρες αιχμής στην παραλία, ναυαγοσώστης.

Χαλαρώστε στην οργανωμένη παραλία μας

Πρωινό

Το πλούσιο πρωινό μας σερβίρεται καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 10:00. Βασισμένο σε αγνά υλικά, , το πρωινό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων. Αποτελεί επιλογή μας η στήριξη των τοπικών προϊόντων.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο μας, δίπλα από την πισίνα μας, το γεύμα ή το δείπνο σας σερβίρονται σε καθημερινή βάση. Η κουζίνα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την ποιότητα της. Άλλωστε γι’ αυτό και προτιμάται πολύ συχνά για δεξιώσεις γάμου.

Πισίνα / Pool Bar

Η πισίνα μας είναι πόλος έλξης για τους φιλοξενούμενους μας. Ιδιαίτερα η παιδική πισίνα, που διασκεδάζει, με ασφάλεια, τους μικρούς μας επισκέπτες. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό τους στο pool bar.

Οργανωμένη Παραλία

Η οργανωμένη παραλία μας είναι λίγα βήματα μακριά από το Ξενοδοχείο Rihios. Εκεί μπορείτε να χαρείτε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης, κάτω από την ομπρέλα σας. Η θάλασσα είναι ρηχή και ασφαλής για τα παιδιά.