Η πισίνα μας

Βουτιές στην πισίνα

Πόλος έλξης, αποτελεί για το Ξενοδοχείου Rihios, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η πισίνα μας. Χρησιμοποιείστε τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες που περιβάλλουν την πισίνα μας και απολαύστε το μπάνιο σας. 

Στο ειδικά διαμορφωμένο τμήμα, οι μικροί επισκέπτες μας μπορούν να κολυμπήσουν με ασφάλεια. 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι για την συντήρηση της πισίνας μας χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα χλωρίωσης και υγιεινής. 

Pool Bar

Επιλέξτε το δροσερό καφέ σας ή το αναψυκτικό σας από το Pool Bar που λειτουργεί καθημερινά στο Ξενοδοχείο Rihios. Προσφέρουμε παγωμένους espresso και capuccino, αλλά και τον κλασικό, παραδοσιακό ελληνικό καφέ. 

Ολόφρεσκοι χυμοί, δροσιστικά κοκτέιλ, εκλεκτά κρασιά, και νοστιμότατα σνακ είναι μερικές από τις προτάσεις του Pool Bar. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν το παγωτό της αρεσκείας τους και να το απολαύσουν.

 

Χαλαρώστε στην πισίνα μας

Πρωινό

Το πλούσιο πρωινό μας σερβίρεται καθημερινά, από τις 08:00 έως τις 10:00. Βασισμένο σε αγνά υλικά, , το πρωινό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων. Αποτελεί επιλογή μας η στήριξη των τοπικών προϊόντων.

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο μας, δίπλα από την πισίνα μας, το γεύμα ή το δείπνο σας σερβίρονται σε καθημερινή βάση. Η κουζίνα μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την ποιότητα της. Άλλωστε γι’ αυτό και προτιμάται πολύ συχνά για δεξιώσεις γάμου.

Πισίνα / Pool Bar

Η πισίνα μας είναι πόλος έλξης για τους φιλοξενούμενους μας. Ιδιαίτερα η παιδική πισίνα, που διασκεδάζει, με ασφάλεια, τους μικρούς μας επισκέπτες. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό τους στο pool bar.

Οργανωμένη Παραλία

Η οργανωμένη παραλία μας είναι λίγα βήματα μακριά από το Ξενοδοχείο Rihios. Εκεί μπορείτε να χαρείτε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης, κάτω από την ομπρέλα σας. Η θάλασσα είναι ρηχή και ασφαλής για τα παιδιά.